0
Moshi Moshi

#WishList

Hi semua. Hari ini Azie nak update apa wisht list Azie yang Azie nak shopping , travel dan sebagainya. Azie akan buat list dalam page ini. Dah nama pun Wishlist jadi apa-apa yang Azie list kan ini, adalah apa yang Azie ingin kan. Didalam page ini bukan sahaja keperluan yang Azie hendak Malahan jugak keperluan Azie juga.

:MALAYSIA:

1. Johor
2. Sabah
3. Sarawak
4. Kuala Terenganu

:LUAR NEGARA:

1. Mekah
2. Jepun
3. Korea
4. Eropah
5. Melbourne


My wishlist pasal beauty and skincare yang Azie nak cuba dan yang pernah Azie tengok review dari beberapa blogger. Jadi Azie nak try nanti. Tapi Azie lebih suka lip care dariapada yang lain tu. Jadi Azie nak buat list. nanti senang bila nak beli nanti.


1. Color in Liquid Lip
2.Dear my wish Lipstick Talk
3. Color Lip Fit
4. Sugar Tint Balm
5.Rosy Lip Tint
5. Princess Etoinette Crystal Shine
6. Fresh Cherry Tint 
7. Sweet Cherry Tint
8. Sweet Recipe Candy Stick
9. Milky You one Step Cleansing
10. Every Month Cleansing Foam
11. Wonder Pore Whipping Foam
12. Baking Powder Pore Cleansing Foam
13.Wonder Pore Clay Clear mask.
14. Play 101 Pencil
15. Baby Pudding Pact
16. Skin Malgeum
17. CC Cream Silky/Glow
18. Baby Glow Balm
19. Creamy Peeling Wash
20. Give me Chocolate Eye shadows
21. Zero Sebum 


1. Egg White Pore Foam
2. Egg White Pore Meringue Foam
3. Wildberry Milk Cleansing Foam
4. Carrot Cleansing Foam 
5. Black Sugar Scrub Foam


No comments: