Saturday, May 30, 2015

0
Moshi Moshi

Movies: Avenger- Age Of Ultron

 photo Salam-1.png

Hello. Selamat petangsemua. Korang semua tengah buat apa tu?Azie baru saja lepas dinner. Azie akan cuba sedaya upadaya untuk habiskan semua movies, drama,reality show and so on didalam entry yang akan datang. Malam ini, Azie nak curi masa sikit dengan entry terbaru. Mesti ramai yang dah tengok movies "AVENGER: AGE OF ULTRON". Jadi malam ini, Azie nak buat review sedikit mengenai movies ini. 

Selepas Azie habis kerja, Mr. Muchuk mengajak Azie untuk keluar makan. Sambil itu, Azie pun beri cadangan nak menonton wayang. Masa ini, kami memilih AEON 18 Ipoh, Azie memang suka tengok movies Avenger nie. Cuma Mr. Muchuk saja yang tidak berapa suka nak tengok tapi disebabkan Azie yang ajak, tiket pun dah beli, Mr . Muchuk tak boleh lah nak menolak. Kami menonton wayang pada 11 May 2015.

Azie tak nak comment banyak-banyak , Jadi Azie selitkan jalan cerita didalam movies ini. Movies nie lebih kurang untuk mencari pelapis yang baru dan di latih untuk menjadi Avenger yang kuat dan boleh membantu orang lain. Bagi Azie movies nie ok dan adalah unsur-unsur funny gitu. Azie nak bagi dalam 4.5/5 Star dalam movies ini.



Video trailer Avengers: Age of Ultron


GENRE: Action/ Adventure/Fantasy

RUNNING TIME: 145 Minutes

RELEASE DATE: 23 April 2015

STARRING: Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, James Spader, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson.

SYNOPSIS: The Avengers reassemble to battle a sentient robot who has become one of humankind's biggest threats since breaking free from its creator, Dr. Hank Pym. the film is the eleventh instalment in the Marvel Cinematic Universe.


DIRECTED BY: Joss Whedon

DISTRIBUTOR : Walt Disney Pictures.

Ini azie ada selitkan mengenai movies ini. Pendapat Azie movies ini memang best terutama sekali dalam pengguna CGI dan effect yang telah digunakan didalam movies ini. Jalan cerita movies ini tidak membosankan. Jadi memang Azie syorkan korang semua tengok movies ini. Sorry if Azie lambat sikit update pasal movie nie. Mesti ramai yang dah tengok. Tapi Azie tetap nak share jugak. By the way. Annyeong..




No comments: