Saturday, December 20, 2014

0
Moshi Moshi

Part 13: Paper Gallery & Exhibition Student ArtWork

 photo Salam-1.png

Hye kawan-kawan, Rindu dekat kita tak???Korang semua dah dinner ker?? Tinggal lagi seminggu Azie nak balik dah. Soo..excited. Inshallah sebelum balik Malaysia Azie akan cuba habiskan entry azie ini.
 Tolong abaikan muka kami yang macam baru bangun tidur ini yer.

Hari ini Azie nak share pengalaman Azie semasa Exhibition for graduation student visual design . Sebelum kami pergi ke exhibition tersebut. Azie dibawa oleh proffesor untuk pergi ke paper gallery. First Azie ingat gallery paper  yang lekat dekat dinding tu tetapi bukan. Dalam gallery ini mempamerkan beberapa design typography dan design-desiign yang lain. Paling Azie bangga ada buku portfolio student SMU dipamerkan dekat gallery ini. Wahhh kagum sungguh dengan dorg.

Terdapat juga beberapa design seperti packaging, business card, google 3D, dan macam-macam lagi yang terdapat dekat gallery ini. Sepatutnya kami ada talk session pasal paper gallery tapi disebabkan dalam bahasa korean jadi kami malas nak join. Kalau kami dengar pun bukan kami paham. Jadi lebih baik kami berlegar-legar dalam gallery ini. Mana tahu kan dapat idea untuk buat project akan datang. 
Azie suka design tapi Azie selalu mempunyai masalah dengan warna dan juga combination . Tetapi azie akan cuba dan terus mencuba supaya mejadi seorg designer yang terbaik.  Ini Azie share beberapa gambar semasa azie berada di Paper Gallery.
 

 Ini beberapa typography yang terdapat dalam gallery ini.

Ini adalah kami. membelek apa yang ada dalam buku tu. Dalam buku tu bermacam-macam design yang ada. daripada berwarna hingga lah hitam putih. Mereka betul-betul kreatif sangat.

 Masa ini, budak-budak yang lain pergi dengar talk. Kami memang tak nak masuk sebab tak paham sangat. Talk dalam bahasa korean memang tak boleh lah nak paham. Kalau paham pun bukan semua.

 Selepas itu, kami meneruskan perjalanan untuk pergi exhibition our "SUNBAE" pula. Wahh...exhibition dorg memang the best Azie beritahu. Berbeza sungguh dengan exhibition untuk final year student dekat unikl. Mereka buat dekat luar. Memang best sangat. Sampai professor kami cakap tempat ini tak berapa best sebab kecil. Tapi bagi Azie dah cukup ok. Setiap tempat ada group masing-masing. Mereka juga dapat tempat sendiri dan meja sendri . Kalu unikl kalu satu booth tu kena kongsi semua orang . Dekat ini lain .
                                                               Pintu masuk Exhibition                    Bahagian Canvas Painting
Entry kali ini, tak berapa banyak infomation. Sekadar nak kongsi tempat-tempat dan aktiviti yang azie join sahaja.
~Annyong~
Wasalam

No comments: