Monday, February 3, 2014

0
Moshi Moshi

Alhamdulilah....

 photo Salam-1.png

Hye semua my follower. Apa khabar?? Harap2 korang semuanya sihat-sihat yer. Sebelum tu azie nak ucapkan "WELCOME FEBRUARY" Azie rasa belum terlambat lagi untuk azie ucapkan hehehe..sekejap sahaja kan bulan January sudah pun berlalu dengan pantas tanpa kita sedari pada tahun 2014 ini.


Hari ini Azie berasa syukur sangat because I get the best result for this semester. Alhamdulilah syukur. Walaupun result Azie tak adalah segempak mana pun tapi Azie tetap rasa bersyukur dengan apa yang telah Azie usaha kan. Inshaallah, this final semester Azie akan buat lagi terbaik . Sebelum-sebelum ini, memang result every semester Azie kurang memuaskan disebabkan orang sekeliling kita. Kadang-kadang Azie tidak faham kenapa orang sekeliling azie suka sangat menyibuk dan menjatuhkan semangat seseorang itu. Kadang-kadang ada yang menyampaikan perkara-perkara yang tidak munasabah.

Sometime I feel like to die only because mulut manusia tidak kira lah wanita atau pun lelaki. Everytime, Azie fikirkan manusia nie tidak boleh dipercayai, sampai Azie lebih suka menyendiri dan belajar sendiri  Just belajar mengunakan tutorial youtube, dan maklumat dari lecturer. Sebab itu, azie tak percaya kepada rakan-rakan azie walaupun mereka sekelas dgn azie. Azie takut sangat-sangat untuk berkawan. Just think dalam kelas sahaja azie sembang-sembang sampai dekat luar azie buat hal azie sendiri.

by the in semester 6 Azie sudah tahu apa ertinya persahabatan. Mereka berdua lah yang banyak bantu dan memberi semangat kepada Azie. I'm so glad both of them be my BFF forever and ever. Walaupun sekelas pada Semester 5 kami tidak lah rapat mana tetapi kami semasa didalam kelas, sering membantu dan memberi idea sesama sendiri. Lagipun mereka tidak pernah meninggalkan azie keseorangan walaupun kami berlainan kelas, supervisor FYP and negeri.

I'm very happy with them. Thank you to Dalilah and Nur because of them azie jadi bersemangat semula. Korang lah kawan baik azie sampai bila2. Ooops...Mr.Muchuk don't be jelousy because you a the best man in the world and you a my BFF too...Azie sayang korang semua...Thank A lot.


My BFF Nur & Dalilah time nie kita orang hangout dekat KLCC
Love both of them.

Alright, that all my entry for today. Lapar lah nak pergi makan dulu. Nanti ada masa azie update lagi. This is my first entry in february. 

Welcome Home February , & Good bye January




No comments: