Saturday, December 7, 2013

0
Moshi Moshi

End Of The Month

 photo Salam-1.png

Hye. Apa khabar and very very good morning. Before azie contiunue the story for this morning. Azie nak mengucapkan WELCOME DISEMBER. Azie minta maaf sangat-sangat sebab dah lama tak update blog. Sejak kebelakangan ini azie buzy dengan FYP, Project and macam-macam lagi. huhu..sampai tak cukup tidur dibuatnya.

Hari ini azie dapat update blog because azie dah ada dekat kampung. Home Sweet Home. hehehe. Ok lah let go on with the entry. Dalam masa beberapa bulan nie mesti ramai yang pergi serbu MCD because all of them mesti tertarik dengan the most cute fairytale HELLO KITTY. hehehe..Azie pun sama. Azie memang suka kumpul barang-barang yang comel sampai my mom say hurhhh perangai macam budak-budak. bilik dah macam bukan orang dewasa . Macam kanak-kanak. Ada azie kisah ker??azie tak ernah kisah pun semua tu bagi azie, kalau kita dah minat semuanya kita tak akan ambil kisah dah hehehe.

Dekat bawah ini azie lampirkan 5 jenis hello kitty fairy tale dari MCD. kelima-lima hello kitty ini azie dah rembat dari MCD. Mereka semuanya comel2 kan. Yg ugly duckling tu. tak macam ugly pun. comel ajer.



 
         PRINCE FROG                           UGLY DUCKLING                               RED RIDING HOOD


 WIZARD OF OZ


                            SINGING BONE                                   


Sekarang semua collection Hello Kitty Fairy Tale dari Mcd sudah lengkap. Azie punya Hello Kitty pun sudah lengkap ada lima semuanya. lima adik beradik hello kitty fairy tale.

Ok lah. I have to go now. Sebab banyak lagi kerja-kerja yang tertangguh. Inshallah nanti ada masa azie datang lagi .

Wasalam 
(<_>)



No comments: