Saturday, October 12, 2013

0
Moshi Moshi

ShoPpiNg TiMe.

 photo Salam-1.png

Hye semua. Apa khabar??? Hrmm..hari nie azie curi sikit masa azie untuk update entri.. Hari ini adalah hari sabtu. Mesti ramai yang luangkan masa bersama rakan-rakan..Keluarga...dan orang yang tersayang.. Oopss...lupa pulak kan dah masuk GAJI mesti pergi shopping kan Expecially for girl....Ramai yang menyatakan perempuan seorang yang shopaholic . Ermm..bagi padangan azie as a girl memang betul pun. Perempuan memang tak boleh dipisahkan dengan shopping atau boleh dikatakan suka menghabiskan duit dari segi pakaian...kasut...handbag...and cosmetic. Expecially bila time SALE waahhh...memang rambang mata...hehehehehe..macam azie tadi lah..huhuhu..Betul lah kata orang perempuan ini ada sembilan nafsu satu sahaja akalnya...

Sebelum bertolak balik Ipoh tadi azie singgah di salah sebuah shopping complex dekat KL...Tempat tu boleh dikatakan memang murah dan berpatutan lah..Kalau bawa RM200 confirm dapat lebih dari 5 helai baju huhuhuhu.....Tapi azie tak adalah beli baju pun..just sekadar cuci mata tengok dulu mana yang memikat di hati hehhehe...banyak jugak lah yang azie survey adalah dalam lebih ari 5 helai ..huhuhuhu....tapi bila dah singgah dekat kedai K-POP terus cancel beli baju....

Biasalah azie kan suka lagu-lagu K-POP nie....azie pun masuk lah dekat kedai tu tengok apa yang memikat dihati azie...belek punya lah belek...terus azie grab tiga button yang azie belum ada lagi... Mesti korang pernah tengok RUNNING MAN kan...azie ambil salah satu character daripada show tersebut...iaitu SONG JI HYO. Lagi dua tu pulak dari kumpulan Band yang comey2 sangat iaitu INFINITE ...Baru2 ini azie ada update pasal INFINITE BAND kan....satu button tu semua member dari group INFINITE manakala yang satu lagi tu just one member sahaja iaitu L.


Inilah dia button yang azie beli..huhuhu...cantik kan..comey saja mereka ini...azie mula2 segan jugak lah nak masuk kedai tu tapi tengok balik ramainya orang membeli cendermata dekat situ . Murah pun murah...tak adalah mahal sangat macam dalam on9. hehehe.....

Selepas penat membeli belah perut terasa lapar lah pulak...Azie pun ajak lah family azie pergi makan dekat KFC...punya lah ramai orang sampai tempat duduk untuk makan pun kena tunggu turn..ada yang sampai berebut-rebut...huhuhu...tapi akhirnya kiteorang dapat jugak tempat duduk walaupun tunggu dalam 15 minit macam tu...




Ini lah picture kami setelah penat berjalan ...penat tawaf satu TIME SQUARE ini....sambil tu tunggu my sister belikan KFC for me and my mom.  Selepas kami makan lunch dekat KFC..Kami pun berangkat untuk balik kampung untuk holiday for HARI RAYA HAJI...Soo excited sebab dah dua bulan tak balik tau..of oz lah rindu katil ...expecially for my beloved teddy bear Ms. Muchuk... How r u???I Miss You...hehehee

Sekarang azie dah sampai ipoh dengan selamat. Alhamdulilah....syukur....Inshaallah nanti azie nak share one of the korean drama. pelakon dia salah seorang daripada kumpulan INFINITE. sebab dah lama kan azie tak update pasal Korean Drama...Kejap lagi azie update and share dengan you all semua...

I have to go now...nak pergi keluar makn..tengah malam nanti azie share about korean drama yang azie sudah pun tengok....ok..stay tuned...

Sayonara....






No comments: