Sunday, October 6, 2013

1
Moshi Moshi

K-POP time... INFINITE

 photo Salam-1.png

Selamat malam semua. Apa khabar???Azie harap korang semua dalam keadaan sihat walafiat disamping keluarga dan orang yang tersayang. Mesti ada yang masih ingat azie dan mungkin juga ada yang dah lupa pada azie. Maklum lah azie nie bukan sehebat mana pun. Sekadar menaip blog untuk share apa yang azie suka....tentang percutian dan macam-macam lagi tapi azie tak berapa suka dengan gosip2 dekat malaysia ini terutama gosip2 artis malaysia.  Bukan azie nak jatuh kan industri tanah air malaysia ini. cuma azie tak gemar mengambil tahu hal orang lain. Bak kata orang tak suka BUSY BODY hal orang lain. Azie minta maaf banyak-banyak sebab dah lama azie tak update blog. Sorry ...because sekarang azie tengah buzy dengan kerja and study.

Hari ini azie nak share banyak benda tapi malam ini azie just nak share satu saja. Inshaallah nanti ada masa azie update lagi and share lagi. Mungkin sesetengah follower azie tahu yang azie lebih gemar menonton dan mendengar lagu KOREAN & JAPAN. Hari ini azie nak share beberapa group K-POP yang azie suka ...atau boleh dikatakan yang azie minat. Azie minat group K-pop nie bukan disebabkan wajah mereka comel..handsome...atau dikatakan muka jambu tapi azie suka sebab MTV mereka. MTV mereka memang kreatif ..and contra color dalam MTV tu. Yang paling azie suka ialah tarian mereka. itu yang menyebabkan azie suke K-POP & J-POP.

Malam nie azie nak share group K-POP iaitu INFINITE. Group nie bagi azie paling best sebab semua video clip mereka kreatif dan tarian mereka pun gempak. Lagu mereka azie tak pernah jemu dengar. Lagu-lagu mereka ada juga yang slow instrument dan rancak. Bagi azie dua-dua pun best. Azie suka performance mereka. Walaupun umur mereka masih muda lagi tapi mereka boleh membuat performance yang gempak.

dekat bawah ini azie ada letak beberapa gambar kumpulan INFINITE... walaupun muka mereka nampak mereka ini macm matang tapi umur mereka semuanya bawah 25 tahun.


MEMBER INFINITE : Woo Hyun, Sung gyu, Sung jong, L, Sung yeol, Dong woo & Hoya 



*SUNG KYU* LEADER/MAIN VOCALIST* 28 APRIL 1989*


       

          *DONG WOO* MAIN RAPPER* 22 NOV 1990*              
               


WOO HYUN* MAIN VOCALIST* 8 FEB 1991



*HOYA*RAPPER/VOCALIST* 28 MAC 1991*



*SUNG YEOL*VOCAL* 27 AUG 1991*


*L*VOCAL* 13 MARCH 1992*



*SUNG JONG* VOCAL* 3 SEPTEMBER 1993*
                         





Ok lah ini lah dia group K-POP INFINITE.  My fav group...ok lah azie nak masuk tidur dulu. Inshaallah, nanti kalau ada masa azie akan update lagi yer. Hopefully korang semua enjoy. Kalau tak suka abaikan saja apa yang azie post kan ini yer....

Selamat malam...
Sayonara..... (^_^)