Tuesday, October 29, 2013

0
Moshi Moshi

B1A4

 photo Salam-1.png

Hye semua. Apa khabar??/Selamat berhujung minggu semua. Hari ini Korang semua tak keluar pergi mana-mana ker?? Bersantai dengan family ker...dengan Boyfriend or Girfriend ker??? atau for ladies tak pergi shopping ker??heheh....ysekarang kan hujung bulan mesti ramai yang dah dapat gaji. Especially goverment worker siap dapat bonus setengah bulan lagi. huhuhuhu....

Hari ini azie tak nak taip banyak2. just want to share K-pOp band yang seterusnya. Hari ini azie nak share salah satu kumpulan K-pop bagi azie best jugak. Siapa yang tak suka jangan baca tau ..hehehe
ok hari ini azie nak share kumpulan B1A4. Pernah dengar tak???Lagu2 mereka pun best jugak. Tak lah bored pun. 
Azie nak perkenalkan ahli-ahli kumpulan mereka....




B1A4



Real Name: Shin Dong Woo
Stage Name: CNU/Shin Woo
Position: Vocalist, Rapper
Birthday: 10.06.1991
Height: 182cm  (6')
Weight: 64kg (141 lbs)
Blood type: A
Skill & Hobbies: Rap, rap making , taekwondo
Hometown: chungbuk Chengju


Real Name: Gong Chan Shik
Stage Name: Gong Chan
Position: Vocalist
Birthday: 14.08.1993
Height: 181cm  (5'11'')
Weight: 60kg (132 lbs)
Blood type: A
Skill & Hobbies: Swimming, Mathematics
Hometown: Jeollam Suncheon 
Studying at Seoul School of Performing Arts (SOPA)


Real Name: Jung Jin Young
Stage Name: Jinyoung
Position: Leader, Vocalist
Birthday: 18.11.1991
Height: 178cm  (5'10")
Weight: 59kg (130 lbs)
Blood type: A
Skill & Hobbies: Song Writing, composing, singing, acting, playing guitar
Hometown: chungbuk Chungju


Real Name: Cha Sun Woo
Stage Name: Baro
Position: Main Rapper
Birthday: 05.09.1992
Height: 178cm  (5'10")
Weight: 63kg (139 lbs)
Blood type:B
Skill & Hobbies: Rap. Rap making, beatbox, running
Hometown: Jeollam Gwangju


Real Name: Lee Jung Hwan
Stage Name: Sandeul
Position: Leader, Vocalist
Birthday: 20.03.1992
Height: 178cm  (5'10")
Weight: 62kg (137 lbs)
Blood type: A
Skill &Swimming, Cooking
Hometown: Gyeongnam Busan

Muka-muka mereka ini nampak macam mature sangat2. Padahal umur mereka semuanya under 25 years. Tapi suara mereka bila bernyanyi macam 25 above dah. Azie suka lagu mereka terutam lagu "I TRIED TO WALK" dengan "BABY I'M SORRY". Ada lagi satu lagu tu MV mereka memang the best laa...Lawak pun ada..Tajuk lagu tu "BEATIFUL Target" kalau tak silap azie. Memang best tak rugi kalau korang tengok

Azie sekadar nak share saja, kalau ada sesiapa yang tak suka tengok tu. Azie minta maaf lah yer. Sebab ini apa yang azie nak sharekan. 

ok lah azie kena stop sekarang because azie kena pergi kajang. Ada kerja nak kena buat. Ermmhujung2 minggu macam ini patutnya berehat tapi azie kena kerja...ermm ok lla kawan2. See you next time ok...

bye2....
Wasalam

P/s:sesiapa yang belum menunaikan solat zohor. baik pergi solat dulu yer..

No comments: