Tuesday, June 18, 2013

1
Moshi Moshi

Old Project

 photo Salam-1.png

Hye Semua....Apa khabar??? Azie harap semuanya sihat2 walafiat. Yang baru berkahwin tu...azie ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU. and yang baru mendapat cahaya mata SELAMAT MENJADI BAPA and MAMA...hehhe...Mungkin tertanya2 kenapalah azie dah lama tak update blog. I'm very very sorry to you all because i'm very very busy... Selepas habis sahaja semester , azie telah pun mendapat kerja part time..Almaklum laa...cuti sampai empat bulan baik azie pergi cari rezeki. alhamdulilah kerja pun ok...cuma penat lah..kena serve customer..kadang2 customer yang salah kita jugak yang disalahkan...sabar laa hati...

pagi ini azie tak nak cerita pasal tempat kerja. tetapi azie nak cerita pasal artwork lama azie yang azie telah jadikan sebagai portfolio azie. tadi masa nak breakfast azie godek2 laa laptop azie nie. ingatkan semua kerja2 lama azie dah tak ada. hrmmm....dah fikir dah kena buat portfolio yang baru. tiba2 terjumpa la pulak artwork lama masa dekat KPTM IPOH dulu. 

Kalau tak silap azie ini subject IMD ttapi tak ingat la fully name subject ini..hehehe...sowie...Buruk kan design yang azie bua. yer la time tu pun masih kebudak-budakkan lagi hehehe...

Kalau boleh azie nak jugak dapat feedback comment daripada follower2 azie. Mana tahukan ad something yang boleh bagi pendapat.


Intro


PortFolio


PortFolio


Skill


Address

Nama project ini ialah E-RESUME. azie kena buat satu e-resume sebagai project untuk subject ini. E-resume bermaksud electronic resume. dulu-dulu semuanya kena print dalam paper tetapi sekarang kena jadi kan satu kreatif resume. 

Ini lah hasil yang dapat azie buat semasa study dulu...azie nak harap you all semua boleh lah bagi feedback...mana tahukan ad yang tak ok ker...boleh comment dekat blog azie..ok la..i have to go now...time to do my work...bye2 alll

Wassalam .