Sunday, February 24, 2013

0
Moshi Moshi

SnowMan DOne!!!!

 photo Salam-1.png

Selamat tengah hari semua. Apa khabar???Alhamdulilah kenyang sudah.....hehehe.....sorry...ok tadi azie dah mentioned kan yang azie akan share dengan korang exercise yang azie dah buat untuk subject Virtual Reality (VR). Beberapa minggu yang lepas azie dah pun ceritakan serba sedikit pasal subject ini dan apa yang perlu azie buat untuk subject tersebut. 

Dekat bawah ini azie dah pun membuat print screen beberapa shot dalam exercise azie itu. Lecturer azie suruh kami satu kelas menbuat snow man dan mempunyai 10 object yang lain. Tidak kiralah membuat menggunakan tema seperti playground, christmas time, Fantasy  or in the jungle. It depend on our creativity. Disebabkan azie tidak lah begitu creative azie just membuat kawasan rumah yang mempunyai pokok...tempat untuk beriada seperti minum petang. Azie buat memang simple ajer tak adalah gempak mana pun . 

Tapi alhamdulilah akhirnya lecturer azie terima sebab lecturer azie telah memuji snow man azie dengan pujian yang positif. Alhamdulilah, walaupun susah untuk azie siapkan. Walaupun simple ajer. Hopefully korang enjoy lah melihat screen shot yang azie buat ini. 

Ini semua view yang azie dah screenshot kan. boleh lah korang bagi comment apa yang kurang. Inshaallah azie akan perbetulkannya nanti .





Ok lah azie nak keluar dulu. Kalau ada umur yang panjang Inshaallah kita akan berjumpa lagi untuk next entry daripada azie....

Bye2 Wasalam,

No comments: