Sunday, January 6, 2013

2
Moshi Moshi

RILLAKUMMA

 photo Salam-1.png

Hye semua. Apa khabar?? Hopefully korang semua sihat-sihat belaka. Hari ini azie letih tersangat-sangat lah letih. Kaki ini rasa dah nak tercabut. Hrmm...nak tahu sebab apa. azie letih ikut Mr. Muchuk pergi cari sport shoes for jogging....cara Mr. Muchuk mengalah kan perempuan yang bershopping. Habis satu Times Square azie tawaf mencari sport shoes for Mr. Muchuk....Kalau sepuluh tingkat....sepuluh tingkat lah azie kena mengikut Mr Muchuk mencari sepasang sport shoes. Cerewet jugak yer lelaki ini kalau shopping. Ingat perempuan sahaja yang cerewet. Habis pusing satu TS...Hrmm ajak pualk pergi danau kota tengok kasut....tapi tak beli pun...Sebab keletihan sambung esok pulak nak cari kasut...haishhh...malam ini memag mimpi lah...nak cari kasut...nak cari kasut...macam cerita labu labi lah pulak....hehehe.


Hehehe...mesti korang semua nampak kan si comey ini . Nama si comey ini "RILLAKUMA" sejak kebelakangan ini....azie dah mula minat untuk mengumpul "RILLAKUMA COLLECTIONS" sebab toys nie sunggh comel..hehehe...

Azie pun bodek lah Mr Muchuk hopefully dia dapat lah beli untuk azie..hehhee..rupa-rupanya dia pernah berjanji nak beli kan RILLAKUMA ini untuk azie. sebab dah lama dah Mr. Muchuk berjanji. Now I get it.
cute kan ..Tak silap azie ini collection azie yang ke yang ke-6.Nanti bila azie dah kumpul 10 item rillakuma stuff azie akan share dengan korang semua nanti bila sudah cukup 10 item rillakuma stuff....

By the way thank too Mr. Muchuk buy me a cute rilakuma...I LOVE YOU...Ok lah azie minta diri dulu. Nanti azie update lgi yer... In Sha Allah 

Bye...

wasalam,

2 comments:

Anne Nurain said...

rillakuma comel tapi malas nak beli, tggu ada orang hadiahkn je.. hehe..

opss.. klu bole disable la captcha kat bawah ruang komen ni, leceh la nak komen.. hehehe..

Axieana Yumi Life said...

Anne Nurain: Hehehe...tunggu sahaja lah In Sha Allah kalau ada rezeki mesti ada org yg akan hadiahkan....Nnt azie remove captcha 2...x perasan pulak thank coz gtau :)