Sunday, January 13, 2013

0
Moshi Moshi

New Year...New Semester

 photo Salam-1.png

Hye semua. Apa Khabar???Rindu tak dekat azie. Mesti korang semua tak rindu kan. Ok lah today entry tak berapa nak best sangat sebab azie dah nak mula kelas dah. Now, azie dah masuk sem 5 untuk course " Degree Interactive Multimedia Design" Hrmmm tinggal lagi dua sem sahaja azie dah nak habis degree...Bermakna tinggal lagi setahun. InShaAllah, azie akan cuba habis kan semua subject for degree. 

Hrmmm...Baru sahaja masuk tahun baru...Now azie terpaksa menempuh untuk semester yang baru...Subject yang baru ...Lecturer yang baru ....hanya satu sahaja yang sama bangunan tempat azie study ini sahaja lah...yang sama...tak berubah-uabh...di tengah-tengah kotaraya yang penuh dengan kesesakan lalu lintas...Kalau tidak bukan di Kuala Lumpur...Jalan Sultan Ismail..UNIKL MIIT...Hrmmm...ini lah universiti yang terletak betul-betul ditengah-tengah bandar raya....tak tahu lah azie macam mna nak study ini...dipenuhi dengan bunyi deruman kenderaan yang membingitkan telinga terutama sekali bunyi hon kenderaan yang tidak berhenti itu.

Hrmmm...sudah sebulan azie break semester now the new semester is begin. Azie harap sangat semester kali ini berjalan dengan lancar tanpa mempunyai masalah. InShaAllah, azie akan cuba sedaya upaya azie untuk menempuhi segalanya untuk semester kali ini.

Kalau ikutkan semester kali ini subject yang azie ambil tak begitu core sangat. This semester azie ambil 15 credit sahaja but tengok jadual betul-betul full sampai ke hari sabtu kelas azie..Hrmmm...baru berangan nak balik ipoh hujung minggu ini but class is important now...Next time  azie boleh balik ipoh...hrmmm.....

Ok lah i need to rest now....by the way bye2 and have a nice day..

Wasalam,

No comments: