Sunday, January 20, 2013

1
Moshi Moshi

Love ShoeS

 photo Salam-1.png

Hye Semua...Apa khabar??RIndu tak dekat entry azie. hehehe...Ok pada pagi ahad yang mulia ini. azie nk update something yang paling azie gemari. Mesti ramai pernah dengar perempuan tak boleh lari daripada shoppinh. terutama sekali kalau tengah ada SALE...Mesti berebut-rebut punyer hehehe...Ok hari ini azie nak share one of the my favourite shopping. 

Azie kalau bab pakaian ini memang kurang sikit. azie beli and shopping tapi kurang lah...azie sebenarnya minat dengan kasut huhuhu...tetapi tak adalah sampai  dua tiga alamari kasut azie nie...hehehe...azie sekadar nak share kasut-kasut yang azie minat sangat-sangat.  Kalau pergi shopping complex ker???pasar malam ker???Uptown ker??? Perkara pertama sekali azie tengok adalah kasut. Pakaian and bag azie kurang sikit. tak berapa minat macam kawan azie yang seorang ini. Hujung bulan sahaja ajak pergi SOGO Wahhh...time itu, dia cari handbag sampai berebut- rebut....Azie pula, merayau mencari kasut.hahahaha.....

Sampai mama azie pun cakap...Kalau macam ini dah boleh buka kedai kasut sewa dah ini...hehehe...Harga???hehehe..Sebenarnya kebanyakkan kasut yang azie beli selalunya ikut bajet azie. tetapi kasut azie tak pernah lebih dari RM100 pun...Semuanya bawah seratus. Sebab azie tidak suka membazir. Azie ada juga kasut yang berharga RM10...Ramai yang beritahu dekat azie kasut RM10 tak tahan lama hahaha...memang korang salah laaa...Kasut azie itu sampai sekarang bole pakai tau...tak rosak pun.....

Dekat bawah ini, azie ada letak beberapa picture kasut yang azie baru USHA sebentar tadi...Mungkin end of this month azie boleh lah pergi beli because dah dapat gaji...hehehe,....sukernya....but tak adalah azie nak borong semua mungkin zie beli two or three pair only kalau cukup bajet....Kalau tak cukup beli one pair pun ALHAMDULILAH........















Cantikkan semua kasut-kasut ini. InShaAllah, end of this month or next month I will buy one of them. Wahhh...bertambah lagi lah my YUMI SHOES....hehehehe...Ok lah azie nak out dulu..hehehe...sowie guy I have to go now.... Muaahhhhh (^_^)


1 comment:

siti khadijah Mustafa said...

salam ziarah ...
jom baca di blog ana ye ...

Comeil kasut mcmn ni ..suke sgt2 :)

link - http://mursyidaaz-zahra.blogspot.com