Friday, January 4, 2013

0
Moshi Moshi

"LAGENDA BUDAK SETAN II

 photo Salam-1.png

Hye. Azie sebenarnya bosan. Tiba-tiba sahaja mata azie ini tak mahu nak lelap. Pusing kiri salah pusing kanan pun salah. Soo Boring...Lepas ini, lagi boring and busy time because after two week azie sudah busy dengan kelas. Wahh...cepatnya masa berlalu rasa macam baru semalam sahaja azie cuti semester break. Hrmm...tak sabar untuk azie habiskan study azie ini. 

Tadi azie ada layan satu movies melayu. Sebab dah bosan sangat azie pun layan lah movies melayu itu. Movies ini azie baru sahaja tengok. Mesti ramai yang dah tengok dekat panggung wayang. Ermm azie dah lama dah tak pergi tengok wayang. Last pergi pun tengok english movies "TWILIGHT BREAKING DAWN PART II"....lepas itu sampai lah sekarang tak pergi tengok wayang dah. 

Nasib baik ada "YOUTUBE"...Azie pun search la cerita "LAGENDA BUDAK SETAN II". Cerita ini azie belum tengok lagi. Pada pendapat azie jalan cerita movies ini lebih kurang sama dengan cerita "LAGENDA BUDAK SETAN I"....Sebab apa ending last memang sama but cerita ini sweet and slow . Ada masanya boleh membuat kan orang lagi cepat bosan tetapi kalau kita fahami jalan cerita dalam movies ini kita akan dapat rasa keunikan dalam movies ini. Bagi azie movies ini, best . tak terlalu boring sebab azie memang minat movies yang penuh dengan emosi and kesedihan . 


azie tengok tak adalah sampai nak menangis tapi biasa-biasa sahaja. hehe. but i;m enjoy watch this movies. azie akan bagi foor star untuk movies ini. 

Ok lah azie nak sambung lelapkan mata azie ini...Haish..susah sangat nak tidur sekarang ini..kenapa yer???

Wasalam,

No comments: