Wednesday, January 2, 2013

0
Moshi Moshi

Korean Drama : Full House Take Two

 photo Salam-1.png

Hye Everybody. Good Afternoon. How are you today???Mesti korang semua rasa seronok kan. Dah masuk hari kedua pada tahun baru ini. Mesti sesiapa yang bekerja mesti dapat kerja yang baru suasana yang baru. hehehe....Mesti mempunyai azam yang baru. Mungkin juga hari ini mempunya semangat yang baru pada tahun baru ini.

Ok today azie macam biasa mahu share one of the korean drama yang azie tengah layan sekarang ini. The title of the drama is "FULL HOUSE TAKE 2". huhuhuhu....mula-mula azie ingat drama ini sambungan daripada "FULL HOUSE 1" tetapi bukan cuma jalan cerita dia lebih kurang sama cuma terbalik kan sahaja. Seperti "FULL HOUSE 1" perempuan itu yang mahukan rumah dia balik tetapi yang in lelaki itu yang terpaksa mengumpul duit untuk mendapat rumah yang ayah dia belikan itu sebab berlakunya pengianat yang telah menjatuhkan keluarga si lelaki itu...

But both of the actor guy are so handsome but I like the second hero in this drama because he a soo cute and very awesome. In this drama, ada juga berlakunya pergaduhan antara sahabat, perebutan untuk memiliki seorang wanita yang begitu take care, ada berlakunya kecurangan antara satu sama lain. Ada juga berlakunya perselisihan faham diantara mereka.

Serius azie cakap better you all tengok sebab cjalan cerita dia memang very awesome but azie tak tahu lah selera korang semua macam mana. Sebab drama ini azie tengok memang kena dengan selera azie hehehee...ok seperti biasa azie akan share sinopsis for this drama and a few picture in this drama scene. hopefully you all enjoy it.

First azie share dengan korang scene didalam drama "FULL HOUSE TAKE 2" ini. Azie tak letak banyak pun sekadar untuk mencuci mata korang supaya ada semangat nak menonton drama ini hehehehe.





SINOPSIS:

:: This series pivots around hapkido teacher Jang Man Ok ( Hwang Jung Eum) becoming a stylist of top idol group TAKE ONE, composed of the perfectionist Lee Tae Ik ( No Min Woo) and a free yet kind guy named Won Kang Hwi ( Park Ki Woong) and getting into romantic relationship with them. Lee Tai Ik became an idol in order to gain back the house where he had lived his late parents. Can Lee Tae Ik regain " FULL HOUSE"???AND what about these three's future in love??::

ACTOR & ACTRESS:
::Hwang Jung Eum
:: No MIn Woo
:: Park Ki Woong & etc






ok lah...azie nak minta diri dahulu. perut pun sudah berkeroncong itu maknanya perut azie minta diisi hehehe...ok lah hopefully korang semua enjoy dengan entry kali ini. Next time I will update more about korean and japan drama again. harap-harap korang semua tak lah boring yer dengan entry azie kali ini...

OK bye2...muaaahhhhxxxx syg korang semua hehehe

Wasalam ,

No comments: