Tuesday, January 1, 2013

0
Moshi Moshi

2013

 photo Salam-1.png

Apa khabar semua. Mesti korang semua sihat-sihat kan..kan...hehehe...kalau sesiapa yang kurang sihat itu pergi lah jumpa doktor. Kalau tak jumpa doktor macam mana nak sembuh . if sesiapa yang kurang sihat itu, azie doa kan semoga korang cepat sembuh and boleh sambut tahun baru 2013 ini.

tum...tam...tum...tam..menandakan sudah masuknya tahun baru 2013. Wahh bestnya..cantik sangat-sangat bunga api itu, bermacam warna yang ada...ada warna merah...kuning...hijau..biru..sungguh meriah sekali sambutan tahun baru pada kali ini...Sambut-sambut juga, jangan buat benda tak elok tau. Nanti dosa.hehehehe....












Mesti korang semua tahu today is a "NEW YEARS" cepat sungguh masa berlalu now we on 2013 years.
Hrmmm....azie nak tanya azam untuk 2012 dah tercapai ker belum. sesiapa yang sudah tercapai itu alhamdulilah....sesiapa yang belum tercapai lagi itu, cuba lagi . In sha Allah mana tahu kan, untuk tahun baru ini azam korang tercapai.  Sekarang kita semua dah pun masuk tahun baru  2013...Dunia baru, azam baru, anak baru, kerja baru, belajar baru, kereta baru, rumah baru , semuanya baru lah...asalkan jangan dapat bini baru sudah....gerenti first wife naik tocang hahahah....just joking...

Dikesempatan ini azie ingin mengucapkan kepada semua follower-follower azie "SELAMAT TAHUN BARU 2013" In Sha Allah semoga azam pada tahun ini tercapai. Sebenarnya banyak jugak lah azam azie yang belum lagi tercapai pada tahun-tahun yang lalu but azie cuba juga untuk memenuhi apa yang azie impikan walaupun dalam list yang azie letak lebih daripada satu tetapi alhamdulilah terdapat dua or tiga azam azie telah pun tercapai.

Now, azie nk bertungkus lumus untuk mencapai hasrat azie pada tahun 2013 ini. Hopefully azie dapat penuhi impian and azam azie untuk tahun ini. In Sha Allah, hopefully korang semua doa-doa kan lah azie yer. In Sha Allah, azie pun akan doa kan korang semua supaya sukses-sukses selalu. heheheh...

Azie nak share lah azam azie pada tahun 2012. Impian azie ialah untuk menjadi yang terbaik dari sebelum ini. Azie ingin menjadi seorang yang berjaya dalam hidup azie. Azie akan terus berusaha sampai azie berjaya.In Sha Allah, semoga apa yang azie impikan akan tercapai tetapi ada certain azam azie tidak tercapai. In Sha Allah pada tahun ini azie akan penuhi keinginan azie itu. Nanti bilah dah tercapai. azie akan sare dengan korang semua.

Ok lah time too sleep...Now, i hpe you all enjoy for this years. Make a new years is a beggining for our life. Sekarang tutup buku 2012..buka lah buku baru 2013. Buang segala sakit dan perit pada tahun yang lalu. mulakan kehidupan yang penuh dengan kegembiraan In Sha Allah.


No comments: