Thursday, December 6, 2012

2
Moshi Moshi

Twilight Breaking Dawn Part 2

 photo Salam-1.png

Hye semua....Apa khabar??? hehehe...selamat tengah hari...you all semua dah lunch ker???if belum lunch pergi lunch cepat2...nanti perut itu masuk angin laa pulak....

Selepas sahaja azie habis exam for my last paper...Selepas sahaja azie habis presentation for "INTERNET PROGRAMMING & PHOTOGRAPHY" Pada keesokkan harinya, azie terus ajak my lovely "MR. MUCHUK" to watching the movies because time itu azie betul-betul stress sangat2...And the we decide to watch "TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2"..Waaahhhh...best giler....siapa pergi tengok mesti korang jadi giler..hehehee...Semestinya kaum-kaum hawa nak lihat ketampanan and kekacakkan "ROBERT PATTINSON " kan....kan....hehee...termasuk laa azie hehehe (Ooooopsss....marah MR MUCHUK nnt....)

Azie tak mahu cerita jalan cerita "TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2" korang pergi tengok sendiri baru lah krang tahu macam mana best or tak sebab lain orang lain minatnya...hehehe :)




Selepas habis tengok movies...hahaha...azie mengedik jap ambil pictures dekat dalm "TIMES SQUARE"sebab ada pameran "MERRY CHRISTMAS" hehehee.....




Selepas penat "TAWAF" satu "TIMES SQUARE" perut dah mula berkeroncong...jadi we decide nak lunch dekat "SEOUL GARDEN" waaahhhh...bestnya...memamg makan tak ingat dunia dah masa itu...makan sampai dah tak mampu nak berjalan dah hehehe....


ok lah I have too go now....By the way enjoy read my entry....Muuuaahhhhxxxx (^_^)
wasalam,

2 comments:

Anum said...

bestnya.....nak tgk gak

Axieana Yumi Life said...

Anum: jom2 p tgk cpt sblum tyangan citer nie hbs :)