Thursday, December 27, 2012

2
Moshi Moshi

I MiSS YoU

 photo Salam-1.png

hye semua...Apa khabar???Hopefully korang semuanya sihat walafiat disamping keluarga tercinta...suami tercinta or orang yang tercinta heheheh..Sowie because azie lambat update entry yang telah azie janjikan kelmarin. disebabkan kesuntukan masa and banyak pula masalah yang berlaku beberapa hari ini..

Ok for this entry ..azie nak cerita pasa l UMIE & ABAH. If kalau krang semua ingat lah. dulu azie selalu update padal "NURUL INSYIRAH" & "NURUL DANIA" kan...Masa itu. dorang berdua ini masih dalam 2 tahun and dania pula dalm 1 tahun macam itu. Both of them a sibling. but both of the pernah azie jaga dulu masa azie DIPLOMA sampai lah azie dapat tawaran sambung DEGREE.

Selepas sambung DEGREE dalam tiga bulan macam itu, UMIE & ABAH dapat tukar ke IPOH. Sebab dorang berdua dah beli rumah dekat  IPOH. Wahhh...nasib baik rumah azie and rumah umie tak jauh. Sejak dorang pindah rumah azie soo sunyi munyi gitu.

Pada hari kristmas 25/12/2012 umie and abah datang bawa mereka. Waaaaa...tak sangka IINSYIRAH dah besar. Next year, sudah tadika tapi cara dia tetap sama tak berubah.


Ini lah "NURUL INSYIRAH" besar kan 


Ini pula adik baru "NURUL IMTIYAS"



Ini yang paling azie sayang sebab azie yang jaga dia selepas sahaja pantang . "NURUL DANIA" tetapi suara kasar macam suara ELLA.





Happy sangat sebab dah lama tak jumpa adalah nak dekat lima enam bulan macam itu. sekarang dah terubat rindu azie pada UMIE, ABAH, SYIRA & DANIA. tidak lupa juga kepad IMTIYAZ baby baru hehehe...Walaupun time itu IMTIYAZ demam. kasihan dia....

Hehehe...ok lah Azie nak pergi bengkel ini. nak ambl kereta dah dua minggu lebih tersadai kerana menjalani pembedahan. ALhamdulilah...semuanya sudah selamat...hrmmm harga pun tak tahu berapa yang kena???hrmmm

Wasalam,

2 comments:

Anum said...

cutenya dia

Axieana Yumi Life said...

Anum: yup dorg mgm comel cte kiut hehehe :)