Thursday, November 29, 2012

0
Moshi Moshi

StreSS WiTH SOmeOne & HaPpY WiTh ExHibiTioN DAy >_<

 photo Salam-1.png

Hye sume..Apa khabar....Hopefully you all sihat2 walafiat disamping keluarga tercinta....dan sentiasa bahagia selalu yer...Ermmm...Mesti korang pelik kan with person yang paling azie stresssss.....Bangatttt nieee....Nak tahu ker????Azie tak mahu bagi fully name ...tak nak aibkan orang tak baik nanti tambah dosa saja...Biar lah tapi azie still nak story jugak dengan korang sume...

Firstly today is my last day for presentation.....In the morning is the best and verry best presentation because today i have exhibition for my subject "DIGITAL PHOTOGRAPHY"...Ohhh....shit it very wonderfull and excited day. Because.. artwork azie tergantung megah di depan "LOBBY UNIKL" ramai yang lihat...bukan artwork azie ajer ramai lagi artwork2 student yang len....

But i'm very appreciated to my lecturer "EN. AHMAD FAHMI & MDM ZURIANI" was help azie to finished the artwork......and not forget to my friends that help me to finished the canvas painting "CHE HANIPA, RAZI SHARIMAN & my lovely "MR. MUCHUK" thank a lot...to teach me how to paint at the canvas paper...

Nanti azie akan letak pictures exhibition itu...azie share dengan korang semua nanti yer (^_^) hopefully korang suke ....

"I'M STRESS WITH INTERNET PROGRAMMING PRESENTATION"


selepas sahaja present the photo azie terus pergi present "INTERNET PROGRAMMING" with someone nie lah yg paling azie stress....penat2 azie wat...sedap sahaja mulut dia cakap " UPAH ORANG LAH NIE" waaahhhhh...mmg mkn hati.... dua malam azie tak tidur siapkan final project untuk subject dia...sedap sahaja cakap macam itu....lepas itu, tak bagi change langsung untuk azie cakap...memang lagi panas...sebab orang lain azie pulak yang jadi mangsa...memag azie geram...tak puas hati semua bercampur aduk. Jangan ingat semua benda nak pakai upah yer....I learn and I doing it by myself. Just following the ttorial and asking the friends...Kalu pergi tanya dekat dia....nak tahu tak apa jawapannya " TANYA LAH KAWAN2 YANG TAHU" apakah perasaan anda???geram tak???Now semua dah selesai...sukahati dia lah nak cakap apa...sebab azie dah malas nk fikir dah...Sebab kadang2 kita tak boleh nak jangka denga perangai manusia nie. Kalau kita buat sendiri dia cakap kita upah orang..kalau kita upah orang lagilah orang cakap kan...Baik azie diam...kadang2 kalau bercakap pun orang tak percaya.....Now it up too you all to judge that.

Ok lah azie nak masuk tidur need some rest.
bye2...See you tomorrow
Wasalam ,

No comments: