Friday, November 16, 2012

0
Moshi Moshi

Photography Final

 photo Salam-1.png

Hye semua...Apa khabar. Morning Friday. Hrmm...Alhamdulilah sekarang ini kerja azie dah semakin kurang sedikit. Dapat lah azie update blog azie ini balik. Sebab tinggal lagi two presentation sahaja lagi. "Digital Photography & Internet Programming" Insyallah malam ini azie akan siapkan presentation for Internet Programming. hHeheheehe...

Tujuan azie update blog ini just nk share picture-picture yang azie ambil masa pergi penang hari itu. Sebaba apa azie pergi penang???Azie pergi penang dengan lecturer Photography azie bukan azie pergi seorang sahaja ....semua student yang ambil subject photography ini. Walaupun banyak perkara yang menyakit kan hati. tetapi azie still bersabar. tak kisah whatever if everyone when to talk a rubbish word. I don't care about that. Yang penting azie dapat ambil picture for my final presentation and exhibition. Alhamdulilah, ini gambar-gambar yang telah di approve oleh lecturer azie for final exhibition. one group 10 person but each person have 4 picture for exhibition and 2 picture is the best picture to put on the photobook.

Dekat bawah ini ada picture yang belum di edityang telah dipilih oleh lecturer azie . tapi azie bukan minat pun nak jadi photography ini. sekadar terpaksa because that was my core subject in my study planner.
Kau orang boleh lah comment apa yang kurang yer...


This was a picture dekata "TAMAN NEGARA PULAU PINANG" time ini memang azie letih sangat2 because baru lepas buat JUNGLE TREKKING. and then balik itu azie naik bot ajer sebab dah tak mampu nak patah balik. Jadi disebabkan ada kemudahan bot..Azie terus naik bot. Malas nk trekking lagi hehehehe...


Hrmmmm...Punya banyak lah picture yang azie ambil. ini jugak lah yang sir nak. Nak what macam mana because he a my lecturer. lecturer always right. hrmmm....Ini pintu buruk yang hampir nak roboh tapi tak ingat lah apa nama tempatnya...sebab time ini mmod jadi tak ok because hmmmm....tak dapat la nak beritahu...tak mahu jatuhkan air muka orang. But kata akak nut...if you want to talk about me...just talk in front me not behind me. hehehe  sowie if english not very well...

Banyak-banyak gambar azie suka gambar yang ini. so classic. Nasib baiklah sir pilih kalau tak hancur lah hati hehehe...Ini dekat tempat yang lukis2 itu...tapi tak silap mereka panggil MIRROR WALL klu tak silap laa...hehehe.


hahahaa....tempat ini lah yang kiteorang sewa basikal itu. punyer lah jauh kte org g...Ini dekat LEBUH VICTORIA. cantikkan...so unique

By the dekt bawah ini picture2 yang sama jugak tapi dah edit tapi ada dua picture yang belum azie edit lagi nanti lah azie edit....








Ok i have to go now....Tengok2 lah yer....
bye2
wasalam

No comments: