Thursday, November 8, 2012

1
Moshi Moshi

Final Project- Game Design

 photo Salam-1.png

Hye Semua...... Apa khabar??Azie harap korang semua sihat-sihat sejahtera yer... huhuhuhu...Bestnyer kan dah lebih sebulan dah...hujan sentiasa turun membasahi bumi...kalau dapat tidur ini..memang syokkk arrr....but azie tak boleh nak tidur selagi semua kerja-kerja azie tak siap...sedihnya.... hrmmm....dah seminggu azie cuba siapkan final project azie for subject GAME DESIGN...huhuhuhu....


Walaupun azie tak tahu langsung guna flash...tak tahu langsung guna action script 3.0...action script 2.0 pun azie tak lepas nak guna inikan pula action script 3.0 huhuhu.... Arghhh....Azie rasa macam nak terjun saja dari bangunan ini..Lepas itu sambung balik buat "GAME"...Kalau lah boleh...Bari siap dalm 60% macam itu..

Ini tak masuk lagi nak "DISPLAY SCORE", "TIMER" and "SOUND" ..huhuhu...Dah dua hari tak tidur mengantuk huhuu...letih sangat-sangat... Esok jumaat 9/11/2012 pulak kena pergi PENANG buat FINAL PROJECT jgk...tapi for subject "PHOTOGRAPHY" ....hurmmm...confirm dalam bas tidur sepanjang perjalanan hrmmm....ok la ...Azie nak sambung balik buat game...

Nak cari action script utk display score pulak...

ok Bye2....Doa kan yang terbaik untuk azie yer...

CHill Baby (^_^)

Wassalam,

1 comment: