Thursday, October 4, 2012

2
Moshi Moshi

Assignment .....

 photo Salam-1.png

Hye sume...Apa khabar...??Hopefully korg sume sihat2 walafiat...semoga dijauhi segala penyakit yang tak diingini....al-maklumlah...sekarang nie kan musim "FEVER"...Jadi jaga2 lah kesihatan you alll.....

Dah lama dah azie tak update blog...Mesti korg tertanya2 kan...Ok lah sejak masuk semester baru ini...banyak asignment and final project yang perlu azie selesaikan sowie sangat2...bukan nak menjauhkan diri atau apa...azie memang betul2 busy dengan tugasan...

Sekarang nie topik azie semesti lah pasal asignment.....Sekarang ini azie kena siapkan tiga final project sebaba kebanyakkan subject azie semuanya 100% coursework....huhuhuhu...susahnyer....mmemang susah...Insyallah azie harap...azie dapa siapkan semuanya...Especially for my group "GAME DESIGN", :CYBERLAW", "PROFESIONAL ENGLISH II", "DIGITAL PHOTOGRAPHY", "INTERNET PROGRAMMING" and " RESEARCH METHODOLOGY...Thank you all sebab berkerjasama dengan azie selama ini....


CYBERLAW....subject nie memang azie bosan tersangat laaa...bosan..Nak tahu sebab apa...subject ini memang fakta....tak boleh nak goreng2...tapi Alhamdulilah.....subject ini azie and group telah pun buat presentation....sumenyer berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit kesilapan daripada segi content...

PROFESIONAL ENGLISH II.....subject ini azie dengan group kena buat satu sesi interview kepada salah seorang perniaga yang boleh dikatakan berjaya juga....Thank tooo...all my friends because we all did too good for the presentation petang tadi...Walaupun ada yang tergagap2..heheheh...azie lah 2....

RESEARCH METHODOLOGY.....subject nie pula ada lagi 2 asignment and final presentation..huhuhuu...sekarang ini azie tengah usaha untuk menyiapkan asignment2 nie....Insyallah azie harap...azie blh siapkan kerja2 nie...

DIGITAL PHOTOGRAPHY....subject nie memang ramai yang suka tapi bagi azie kurang minat lah sikit...sebab banyak duit habis dekat subject nie...every week ada sahaja asignment yang nak kena print and submit...huhuhuhu...Now azie dah dapat asignment "FASHION & POTRAITURE" huhuhu...x tau lah...sapa nak adi moedal azie...Just for girl only...:)

INTERNET PROGRAMMING....subject nie pulak azie kena buat satu sistem yang belum lagi ada dalam internet..huhuhuhu....azie dah tak tahu nak buat apa dah nie....tawakal saja lah...

GAME DESIGN....subject ini memang azie suka sangat2 cuma azie tak tahu nak mula macam mana...huhuhuhu.....azie tahu buat tapi bila nak combine jadi satu mesti tak jadi.....hrmmm

Insyallah hopefully azie dapat buat semua ini yang terbaikk.....
doa2 kan azie yer...semoga ALLAH SWT mempermudahkan segala urusan azie...Insyallah..


ok lah nak continue buat assignment..bye2....Love u alll...muuahhh...


Now...I have to relax..and continue my work...I will do it..Insyallah...


2 comments:

Anum said...

do ur best

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..