Friday, October 19, 2012

2
Moshi Moshi

Assignment - Photography Part II

 photo Salam-1.png

Hye sume...apa khabar???heheheh...sowie sgt2...pttnya azie update entry nie ptg td...tp disbbkan x tido 2 hari gara2 siapkan thesis for professional englis II tertid kt dpn laptop...huhuhuhu......
Ok lah mlm nie azie nk share asignment photography azie yang terakhir....iaitu "ADVERTISING"...hehehehe...Azie x lah pandai amik gambar tp ini lah hasilnya...cntik x....msti buruk kan...sbb azie x pndai mcm student2 yg len...tp alhamdulilah azie ttp mencuba wat jgk...

Azie wat psl "AMBIPUR" nk tau mcm mna azie dpt idea ...hahahaha...sbnrnya ari 2 azie g jogging dgn kwn azie dlm kul 6.30 pg selasa bru2 nie...tba2 bru terigt yg azie ad lgi satu asignment...azie blh lupa lak...hahahaha...dh x tau nk amik product psl apa...azie nmpk dlm kete azie ad pewangi kete...azie pun rembat ajer la...drpda x ad lngsung..hehehehe....

hehehe..usha2...laaa dulu..mna tau ad yg nk coment mngkin byk kekurangan dlm gmbr nie kan ....





 ok lah time utk azie g mkn...lapq giler nie...dh lah sejuk...best klu dpt mkn chicken cho pd waktu2 hujan mcm nie..hehehehe...bye2....

wasalam..


Monday, October 15, 2012

0
Moshi Moshi

My assignment - PHOTOGRAPHY...

 photo Salam-1.png

Hye sume....Apa khabar??
hehehe....Hye rajin pulak laa azie nk update blog kan...
hehehe....Just nk share ajer....assignment "PHOTOGRAPHY" azie nie...

azie x lah pndai pun nk amik picture....tp skadar biasa2 blh laa....
ok dlm subject "PHOTOGRAPHY" azie kena siapkan 5 assignment...iaitu "ELEMENT & COMPOSITION", "PHOTOJOURNALISM", "FINE ART", "FASHION & POTRAITURE","LIGHTING STUDIO", AND "ADVERTISING" tetapi utk "LIGHTING STUDIO" x dpt nk wat sbb...."STUDIO X SIAP LGI..."...It so ok...sbb azie pun x yah lah ssh payah g boking stuidoa heheheehe...

ok dkt bwh nie ad beberapa picture yg azie amik dan yg terpilih untuk submit...heheheehe



FASHION & POTRAITURE



FINE ART


PHOTOJOURNALISM




ELEMENT & COMPOSITION

Utk "ADVERTISING" tgh wat tp blum start pn lgi...waahhh...khamis nie nk kena submit dh...huhuhu :(
ok laa...nk smbg present for "GAMES DESIGN" 

with me luck ok...bye2...

0
Moshi Moshi

I'm PROUD...

 photo Salam-1.png

Hye sume...
Apa kabar???huhuhuu
sejak kebelakangan nie azie bzzzz.....sgt2 dgn kerja2 dan juga assignment...
hari ini azie nk curi sikit masa azie untuk update somthing yg paling azie bangga ( Bangga ker..... :P) ...

Tadi msa tgh cri detail or informatin utk assignment " RESEARCH METHODOLOGY" punyer thesis...
azie ad buka satu video berkenaan "KPTM IPOH"...huhuhuhu.....mmg dorg paling untung laa...
TIme azie study kt situ dulu..."STUDIO " pun x ad...skunk dh mcm2 ad....

Jelezzzznyer.....huhuhuhu....tp x per..yg pnting azie dh pun "GRADUATE" hehehehe....
bye the wat...azie share dkt blog nie...video KPTM IPOH bersama LECTURER & STUDENT....

walaupun ad yg mereka katakan ad yg x btl...BUT azie bgitu bangga kerana KPTM azie berjaya memdapat segulung "DIPLOMA"...



Now...azie tgh tunggu turn utk dpt segulung "DEGREE" from "UNIKL" pulak...Insyallah..
doa kan azie yer... (^_^)

Thursday, October 4, 2012

2
Moshi Moshi

Assignment .....

 photo Salam-1.png

Hye sume...Apa khabar...??Hopefully korg sume sihat2 walafiat...semoga dijauhi segala penyakit yang tak diingini....al-maklumlah...sekarang nie kan musim "FEVER"...Jadi jaga2 lah kesihatan you alll.....

Dah lama dah azie tak update blog...Mesti korg tertanya2 kan...Ok lah sejak masuk semester baru ini...banyak asignment and final project yang perlu azie selesaikan sowie sangat2...bukan nak menjauhkan diri atau apa...azie memang betul2 busy dengan tugasan...

Sekarang nie topik azie semesti lah pasal asignment.....Sekarang ini azie kena siapkan tiga final project sebaba kebanyakkan subject azie semuanya 100% coursework....huhuhuhu...susahnyer....mmemang susah...Insyallah azie harap...azie dapa siapkan semuanya...Especially for my group "GAME DESIGN", :CYBERLAW", "PROFESIONAL ENGLISH II", "DIGITAL PHOTOGRAPHY", "INTERNET PROGRAMMING" and " RESEARCH METHODOLOGY...Thank you all sebab berkerjasama dengan azie selama ini....


CYBERLAW....subject nie memang azie bosan tersangat laaa...bosan..Nak tahu sebab apa...subject ini memang fakta....tak boleh nak goreng2...tapi Alhamdulilah.....subject ini azie and group telah pun buat presentation....sumenyer berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit kesilapan daripada segi content...

PROFESIONAL ENGLISH II.....subject ini azie dengan group kena buat satu sesi interview kepada salah seorang perniaga yang boleh dikatakan berjaya juga....Thank tooo...all my friends because we all did too good for the presentation petang tadi...Walaupun ada yang tergagap2..heheheh...azie lah 2....

RESEARCH METHODOLOGY.....subject nie pula ada lagi 2 asignment and final presentation..huhuhuu...sekarang ini azie tengah usaha untuk menyiapkan asignment2 nie....Insyallah azie harap...azie blh siapkan kerja2 nie...

DIGITAL PHOTOGRAPHY....subject nie memang ramai yang suka tapi bagi azie kurang minat lah sikit...sebab banyak duit habis dekat subject nie...every week ada sahaja asignment yang nak kena print and submit...huhuhuhu...Now azie dah dapat asignment "FASHION & POTRAITURE" huhuhu...x tau lah...sapa nak adi moedal azie...Just for girl only...:)

INTERNET PROGRAMMING....subject nie pulak azie kena buat satu sistem yang belum lagi ada dalam internet..huhuhuhu....azie dah tak tahu nak buat apa dah nie....tawakal saja lah...

GAME DESIGN....subject ini memang azie suka sangat2 cuma azie tak tahu nak mula macam mana...huhuhuhu.....azie tahu buat tapi bila nak combine jadi satu mesti tak jadi.....hrmmm

Insyallah hopefully azie dapat buat semua ini yang terbaikk.....
doa2 kan azie yer...semoga ALLAH SWT mempermudahkan segala urusan azie...Insyallah..


ok lah nak continue buat assignment..bye2....Love u alll...muuahhh...


Now...I have to relax..and continue my work...I will do it..Insyallah...