Tuesday, September 18, 2012

1
Moshi Moshi

Cahaya......

 photo Salam-1.png

Hye semua...Apa khabar?? Dah lama azie tak update blog. Azie minta maaf sangat2... bukan lupa kan blog ini tapi azie "BUSY" dengan assignment yang semakin hari semakin berlambak ini. Malam ini mungkin entry azie amat mengecewakan sikit . azie tak nak salahkan siapa2. azie bukan tuju pada siapa2 sekadar untuk diri azie sahaja.

Selama ini hidup azie penuh dengan kegelapan. Tak pernah ada rasa bahagia dan gembira. Azie selalu buat hal azie sendiri. Azie tak kacau hidup orang tapi kenapa yer???Manusia selalu memburuk-burukkan kita. Padahal kita tak ganggu hidup sapa2 pun. Azie tak ramai kawan. dan Azie juga tak suka nak berkawan sangat.

Selepas beberapa tahun, azie dah mula dapat cahaya yang selama ini azie impikan. DUlu hidup azie gelap sangat tak ada cahaya langsung dalam kehidupan az

ie. Selepas beberapa tahun, kegelapan azie semakin hari semakin hilang timbul lah cahaya yang azie impikan. Selama tiga tahun cahaya itu, sentiasa dengan azie. Azie panggil cahaya itu bintang. Walaupun cahay bintang itu kecil tapi cahaya dia ibarat cahaya bulan yang begitu terang...putih...sampai sekarang

Tetapi,

Kenapa azie rasa cahaya itu semakin hari semakin malap....azie betul2 rindukan cahaya yang tiga tahun yang lalu....Penat...Letih...azie cari tapi tak jumpa....yang datang hanya lah cahaya yang semakin hari semakin malap...mungkin akan menjadi semakin gelap tanpa ada cahaya yang dapat membantu azie lagi...azie takut dalam gelap...TOLONG AZIE......



Azie nak cahaya azie yang dulu.....



Wasalam,