Thursday, August 16, 2012

2
Moshi Moshi

Selamat Datang Syawal (^_^)

 photo Salam-1.png






Hye sume apa kabar??Hopefully korang sume sihat2 belaka. Sowie sangat because tak dapat nak update entry selama sebulan ini...sebab busy dengan kelas...assignment....shoopping online....and expecially shooping for raya...
hehehee

sekejap sahaja kan dah nak raya... azie rasa macam baru semalam start bulan ramadhan....sekarang dah nak raya dah...beberapa hari lagi kita nak menyambut bulan syawal...

before that, azie nak mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR N BATIN" If selama ini azie ada buat kesalahan...kesilapan kan expecially dengan ayat2 azie update entry azie....If ada azie minta ampun yer....

azie pun dah maafkan semua follower blogger azie...tak kira lah yang azie kenal or tak...
hehehe....

ok lah azie kena keluar dulu ini...nak pergi rumah opah kejap buat biskut raya..bye2...(^_^)

wassalam,