Thursday, August 2, 2012

2
Moshi Moshi

Add & Drop ....

 photo Salam-1.png

Hye rakan2 follower yang tersayang...Apa khabar??Azie harap pada bulan ramadhan...bulan yang penuh mulia ini rakan2 follower azie semakin sihat....Macam mana puasa hari ini ok ker or K.O..hehehe...Hari ini dah berapa hari yer kita berpuasa???isshhh....tak kira ker??azie kira tau....sebab dah tak sabar nak menyambut bulan syawal akan datang ini..hehehe...ok lah...hari ini genap sudah 14 Ramadhan...Alhamdulilah....cepat saja kan....

sebenarnya azie bukan nak cerita panjang2 pasal bulan puasa ini...mesti korang tertanya2 kenapa lah tajuk entry malam ini pasal "ADD & DROP"...Apa yang ADD....apa yang DROP....huhuhu...sebenarnya azie agak tertekan jugak lah untuk subject semester kali ini...azie add subject mengikut study planner yang telah diberikan oleh advisor dan program coordinator....

Subject semester ini yang azie ambil ialah:

1. Research Methodology
2. Digital Photography
3. Games Design
4. Internet programming
5. Mandarin II
6. Profesional English II

Tiba2 sahaja suruh DROP lak subject RESEARCH METHODOLOGY. sebab lecturer itu cakap subject RESEARCH METHODOLOGY itu kena ambil sekali denga FYP ( FINAL YEAR PROJECT 1)...bukan nak beritahu awal2...Sekarang ini azie nak ambil BAHASA KEBANGSAAN tetapi tak bagi sebab dorang cakap akan ganti dengan bahasa lain....Lepas itu, tadi pergi jumpa advisor dorang suruh ambil pulak...siapa lah tak naik angin sebab esok last untuk DROP subject.....Tension sungguh azie...

lain kali beritahu lah awal2 dekat study planer yang telah diberika itu.. kita ini sebagai student ikut saja lah...ermmm...nk buat macam mana dah nasib kan.... azie selalu sangat jadi macam ini...

ok lah azie nak out dulu...nak buat assignment...ok nite2..
jumpa lagi yer...

wasalam,

2 comments:

aku HaniAsyira said...

mang tension ckp lambat2 kan

Axieana Yumi Life said...

yup btl 2...
skunk dh settle dh...
alhamdulilah :)