Friday, July 13, 2012

5
Moshi Moshi

Shopping (^_^) Shoes..

 photo Salam-1.png

Hye semua. Apa kabar???Korang semua dah lunch ker belum???Kalau sapa2 yang belum lunch lagi itu. Pergi lah lunch yer. hehehe...Hari ini mesti semua girl2 happy kan. Sebab hari ini kan hari "JUMAAT" penghulu segala hari. hahaha...Mesti korang tertanya2 apa lah ygang seronok bagi girl2 yang bekerja pada hari ini. Ialah Hari jumaat kan waktu lunch nyer panjangggg.....samapi pukul 2.30ptg. Mesti lah sempat unutk bershopping hehehe....Pada kaum ADAM pula jangan lupa pergi lah solat jumaat yer.. dapat banyak pahala. jangan lah masih lagi duduk kat kedai mamak lah..sembang2 lah...Lepas solat jumaat nanti nak sembang...sembang lah sampai pagiiii....

hehehehe...Mesti korang fikir apa pulak lah si YUMI nie update. dah lah update benda yang remeh temeh. Bagi azie peduli apa aku. Blog aku...rumah aku hahaha...ok hari nie azie nk update pasal shopping and minat azie kepada satu barang ini. Girl...of course lah dikaitkn dengan shopping termasuk lah azie.hehehe...

Sejak dua menjak nie azie tak tahu kenapa . azie betul minat untuk mengumpul kasut sebagai collection azie. tak tahu sejak bila. tapi bila nampak sahaja kasut terus grab and pay at the counter cashier...huhuhuhu....tak tengok harga langsung tauu.... sekarang ini azie nak beli kasut2 yang azie dah letak kan picture dia dekat bawah ini.






















Cantikkan kasut ini semua. Tapi azie tak adalah nak beli semua sekali. BANKRAP laa....azie..tapi azie memang minat kasut macam wedges. dah bayk dah kasut wedges azie ada. tapi azie tak adalah pakai selalu. azie akan pakai bila kasut itu bersesuaian dengan pakaian yang azie pakai. huhuhu..Mata azie ini dah keluar dah nie...rambang mata dah tengok kasut2 yang ada...Nanti bile azie dah grab satu..hahaha...bertambah-tambah lah collection kasut wedges azie ini....

Hopefully I will get all of this items....Dont worry......:)
Ok lah azie nak out dulu ini...

Lupa lak bagi yang girl2 yang tak diwajibkan solat jumaat ini... dipersilalah yer solat zohor :)

ok tata ...

Wasalam...
Photobucket

5 comments:

aisya said...

meroyan sekejap tgk kasut cantik2 ni.. arghhhh *tarik rambut*

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu .Nak minta tolong skit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Axieana Yumi Life said...

@Aisya

mmg meroyan ajer...bkn org kematian anak semasa bersalin ajer...ehehe :)

Miss Zahirah said...

waa... sakit mata tgk kasut2 ni..
ska kasut yg pling ats tu..
cute jerr.. hee

Axieana Yumi Life said...

Miss Zahirah : yup, mmg cntik pun...heheh :)