Tuesday, July 3, 2012

0
Moshi Moshi

Oh My ResuLT...

 photo Salam-1.png

Hye semua.Apa Khabar.Mesti korang semua pelik dengan entry kali ini. "OH MY RESULT" mesti dalam fikiran korang "RESULT" apa yer???result exam??result pregnant??result get a job??result to continue study??result?? Kebanyakkan orang selalunya takut apabila ada rakan2 mereka mengatakan "ohhh..shit my result are sooo bad...."..." I get 10A+++"......hehehe Semua orang akan merasa nervous. But kali ini azie mahu kongsi about my result...of course la.."MY EXAM RESULT" dah keluar.

Pada first semester result azie memang teruk lah jugak because tak sampai pun 3.00 pointer but now alhamdulilah dengan berkat usaha azie, kawan2, saudara mara dan keluarga....xpecially for my MR. Muchuk....akhirnya azie dapat jugak 3.10 pointer...bagi azie ini dah cukup membanggakan azie walaupun ramai yang akan mengatakan wooww...this girl sooo berlagak..."ala...baru dapat 3.10...itu pun nak berlagak " but bagi azie ini satu jalan permulaan untuk azie. sama jugak masa azie belajar time diploma. my first semester memang paling teruk sangat. Sebab ada salah satu subject itu azie hampir2 nak fail...but azie tetap bersyukur.

ok azie nak senaraikan apa subject yang azie ambil masa semester hari itu:-

1. Typography Design
2. Multimedia Instructional Design
3. 3D- Modelling & Animation
4. Digital Audio & Video Production
5. Mandarin 1
6. Proffesional English 1
7. Innovation Management

Inilah semua subject yang azie ambil. Alhamdulilah walaupun azie dapat 3.10 pointer. Azie bersyukur. Ini adalah permulaan bagi azie...Next semester, azie akan buat yang terbaik..Insyallah...

ok lah azie nk main game balik..Just stop kejap ajer nak update entry...ok lah i have to go now...bye2

No comments: