Tuesday, July 17, 2012

0
Moshi Moshi

New Update!!!!

 photo Salam-1.png

Hye...Apa kabar???Semuanya sihat2 yer. azie pun rindu sama korang semua. hahaha.. mesti korang semua pelik dengan ayat2 azie yg tunggang terbalik ini. Al-maklum lah SPM azie tak berapa bagus hehehee...ok lah malam ini sebelum nak masuk tidur. sebelum azie nak dapat mimpi2 yang indah2 belaka. Azie nak share dengan korang semua.

Korang semua pun mesti dah tahu kan sekarang ini azie busy dengan business on9 azie ini. Sekarang iniazie dah pun update beberapa barangan yang azie jual especially for girl yang begitu minat untuk bershopping and bergaya.

Azie ini baru saja berjinak2 didalam dunia perniagaan. Jadi if ada yang silap korang tegur2 lah yer. Kalau ada yang nak beri pendapat untuk menaik kan busines azie ini...memang azie alu2 kan pun.

Ok hari itu, azie beritahu azie just jual clothing korea or Taiwan dan handbag....right???Sekarang ini azie akan update for "LENS" huhuu...sesiapa yang nak mata seperti ala "BARBIE DOLL"...."BRAD PITT"..SELENA GOMEZ" or mata siapa2 lah lagi. Sila lah ke FB page azie yer. Azie akan buat promotion nanti for "LENS". Maybe Buy 1 free 1 ataupun Buy 2 free 1 include postage ker atau Buy 2 free 1 case lens......hehehe...Mungkin azie akan buat beberapa promotion for "RAMADHAN" & "AIDILFITRI" ....Azie pun tak tahu lagi nak buat promotion macam mana...Hopefully sesiapa yang berminat boleh datang ke pages azie tau...

Insyallah, Hujung bulan ini azie akan siapkan blog shopping on9 azie. azie harap ramai lah "customer" yang datang bertandang di teratak shoppung mall azie ini..

Ok lah mata azie pun dah tak boleh nak buka dengan besar. Maknanya azie kena masuk tidur dahulu. Seperti biasa yang azie lakukan. azie akan masuk muka, gosok gigi, basuh kaki nanti dapat mimpi2 yang tak elok lah pulak...hehehe...sebelum tidur itu, baca ayat kursi semoga tidur kita diteman allah swt bukannya syaitan atau pun iblis....hehehe berlagak alim lah pulak....Ok bye2 SELAMAT MALAM..

Wasalam...
Photobucket

No comments: