Monday, July 2, 2012

0
Moshi Moshi

KorEaN AgaiN N aGaiN- DreAm HiGh 2

 photo Salam-1.png

Hye semua. Ala mesti korang bosan kan dengan entry pagi ini. Mesti korang akan cakap." Hisshhh...Miss Azie nie x ad ker update len asyik korean shja" huhuhuhu..It up too me lah nak update apa pun. blog azie sukahati azie nak buat apa pun. hehe...

Ok pagi ini azie nak share satu drama korean yang azie baru sahaja habis tengak sebelum azie pergi genting higland..huhuhu...Dalam permulaa cerita ini agak membosankan because cerita dia amat lembap sangat. Sampai azie pun tak faham. tapi azie cuba tengok dengan penuh kasih sayang akhirnya baru lah azie faham jalan cerita dalam drama ini.

Sebab cerita dia ada kelainan daripada "DREAM HIGH 1" but kalau diberi pilihan azie lebih suka pada drama "DREAM HIGH 1" daripada "DREAM HIGH 2". Location dalam drama ini sama cuma pelakon dalam drama ini pun ada juga orang lain yang lakon kan.. dan hanya ada dua tiga orang sahaja pelakon daripada pelakon DREAM HIGH 1.

Kalau korang semua nak tahu sama ada cerita ini best atau tidak. Korang kena tengok dulu. Jangan dengar cakap orang . Tengok sendiri dulu baru lah kita menilai drama ini top berapa...


Ok I have to go now..Maybe next time I will update about drama korean again....Hopefully u all tak jemu membaca dan menyokong azie yer...

I have to go...Bye2 Dear,...

wassalam,

No comments: