Sunday, July 8, 2012

0
Moshi Moshi

HepY beLated BufDaYs .

 photo Salam-1.png

Hye everybody, How are you today???huhuhuhu....rindu azie tak???siapa yang rindu tolong angkat tangan???wowww....ramainya yang tak rindu azie...sedih rasanya...sobb...sobb...hahaha...ok lah let go straight to the point for this entry. Mesti korang tertanya2...siapakah punya birthday is today???who???


Today is 08 JULY 2012 is my Mr Muchuk birthday.....Happy belated birthday to MR Muchuk. Mesti korang tertanya2 siapakah Mr. Muchuk ini???Siapakah orangnya???Siapa gerangannya???Wahh....banyak sungguh soalan tak tahu mana nak jawab nie. Ok lah Mr Muchuk ini merupakan kawan rapat azie yang banyak membantu azie dalam segala-galanya. Kalau azie ada masalah mesti dia ada dekat dengan azie.

Hari ini genaplah umur Mr. Muchuk 23 years old. waahhhh....korang rasa dah tua sangat ker???or masih didalam alam remaja. hehehe...Kalau Mr Muchuk baca mesti dia marahkan. hehehe...sebab azie kutuk2 dia dari belakang. hahaha...

Celebrate???hrmmm....Azie tak dapat nak celebrate birthday Mr. Muchuk but azie nak berikan present for Mr. Muchuk. But azie tak tahu which one is better for her birthday present. Korang boleh tolong azie??? Azie buntu lah tak tahu lelaki suka present yang macam mana??? kalau girl itu tahu lah. present girl kan lagi senang daripada present for guy.

Hopefully i will get a best present for Mr. Muchuk. Now, I have to go...Please guy help me!!!I need your help!!!

Ok dear bye2...
wassalam,
Photobucket

No comments: