Monday, June 11, 2012

2
Moshi Moshi

ReUnIOn KpTm IpOh 2012.....GeNtInG AttAck ......

 photo Salam-1.png

Hye sume...apa kabar...lama kan azie x update blog. tau2 ajer lah..dh nk dekat sebulan blog azie kena hack...huhuhu ssh nk mtk blik...sukati dorg ajer kan nk hack2 blog org len...suke sgt msk cmpur privacy org len...ok lah bye the way entry nie dh lama azie nk update tp disbbkan dh kena hack...mmg ssh utk azie nk update..coz bape ari nie byk story yg azie nk share dlm blog nie...

lupakan psl hacker itu, hari nie azie nk cter something yg happy because awal bln june hari itu kawan2 azie masa diploma telah membuat satu event "REUNION" ....Wowwww.....so excited because dapat lah jugak jumpa mereka walaupun tak rapat mana pun. i;m so happy walaupun azie letih bila balik dari event itu... Lupa lak nak beritahu. Mesti korang tertanya2 dekat manalah event itu...ok

Firstly, apa yang dirancang kadang2 tak jadi. betulkan??? Ok pada mulanya kite orang semua nak buat "REUNION: dekat Kuala Terengganu " PULAU PERHENTIAN". Masa itu azie begitu excited sekali because azie memang suke sangat2 dengan kawasan pulau. sebab bagi azie percutian macam itu boleh menenangkan fikiran azie. Tak adalah macam KL...sentiasa sesak 244 hours.

Lepas itu, ramai pulak lah yang complaint.. Mahal sangat la...no have transport...and bla...bla ...bla..bla...huhuuhu. After that, discuss balik. yang paling jimat kos pun dekat "PAHANG". Nak tahu?? ok lah azie beritahu....Lastly kite orang semua decide nak pergi "GENTING HIGHLAND" . yer la situ ajer yang murah sikit ..senang nak bajet.

Sampai sahaja memang msing2 giler2 ambil picture. macam2 style ada...Lepas itu, kiteorang tidak tahu nak main yang mana "OUTDOOR" or "INDOOR". Masing2 tak boleh nk decide jadi pergi lah lunch dulu dekat "BURGER KING" sambil discuss yang mana satu nak main ....Sambil makan itu pun sempat lagi bergambar hehehee...

Akhir sekali masing2 dah buat pilihan semuanya nak main permainan "OUTDOOR" huhuhu...mula2 itu azie tak nak because azie seorang yang paling takut naik permainan yang tinggi2 nie...Naik "CABLE CAR" pun azie dah rasa gerun huhuhu...

Kite orang ada lah jugak main beberapa permainan dekat sana except azie because azie seorang yang gayat. trauma dengan tempat2 tinggi ini.

Ok dekat bawah ini azie ada share a few picture...yang korang boleh tengok yer.


( CEO" APit" try a best to carry the lamp)

( We Again....)

( The Garden of Chocolate...teringat masa kecik2 dlu tingin nk ad tmn mcm nie)

( Besarnyer jam dari "Axieana Yumi")

( It me "AXIEANA YUMI CHOCO")

( Me & Khairi in the garden of "CHOCOLATE")

( I'm iat the middle )
( Suasana yg paling best sejuk sonok tgk kbus)

(So sweet but yg blkng 2 sibuk ajer kan :( )

( I'm In "LONDON" + M'sia )

( Thi s is my love..I LOVE YOU Muuaaahhh )

( Me with two my lovely boduguard..take care of me ok )
( Axieana Yumi with CEO event "Apit")

( It's me "AXIEANA YUMI..)


( Perompak GH)

( Mazwan & Khairi )

( Pasangan So sweet...Padan kan mereka ini..)

( Lunch di "BURGER KING" discuss playing outdoor or indoor)

( Eeiii...takutnya tengok renungan mereka. macam vampire laaa....)

( AXIEANA YUMI with my friends KPTM IPOH)

( Faz, Syia & Mazwan)

( Bru sampai di "LONDON"- Genting Higland ajer teruja tengok bus "LONDON")


( LINIE in the cable car..)

( Runtuh kereta ini. msing2 nk nek...x mau mengalah. Look at me..huhuhuhu)

( Geng2 KPTM IPOH attack GH)

( Driver with DATO' )

( Modelling Geng KPTM )
Ok lah azie kena pergi dulu..lapa lah nak pergi dinner..hopefully korang semua suke dengan update entry terbaru azie...

bye...
wassalam

2 comments:

wawa zulkafli said...

waaa...besnyer bjalann..hehe

Axieana Yumi Life said...

hehehe...
mmg best pun berjalan....

release kn tensin jp..
pas nie dh x ley dh nk jln2.