Friday, June 8, 2012

0
Moshi Moshi

KoreAn AgAiN -PlaYfuLl KiSs

 photo Salam-1.png

Morning Everyone....How are you this morning...Now, azie tgh bersiap2 nk bertolak pergi KL because tomorrow iI have a Reunion with my friend at Genting Highland...wahh....sudah lama tidak pergi Genting windu bangat....dah lama x naik permainan yang mencabar-mabar di sana..hehehe..By the way bukan reunion time old school...but reunion from my college member...Long time no see....wahhh...bagaimana agaknya muka2 mereka sekarang...Ooooppps....

Sowie tersalah entry lak pulak hehehe...mesti korang pelik kan tengok ajer title about drama korean or psl korean but azie boleh tersilap jalan pulak buat story mory pasal genting and vacation azie hehehe...sowie dears....

ok let go to street point....azie baru sahaja habis menonton drama korean ini yang bertajuk "PLAYFULL KISS"...Wow...msti korang fikir"KISS" so romantik..hehehe...ok lah drama ini simple but interesting...tidak banyak cabaran or dugaan yang melampau2...drama ini biasa sahaja...cara loving mereka pun tak lah macam drama melayu or english yang terlalu over sangat...percintaan yg dirancang oleh ibunya walaupun pada permulaan tidak suka lama kelamaan menjadi kan mereka suami isteri ....wahhh...sweet sangat drama ini....

tak silap azie drama ini baru lagi...dalam tahun ini jugak....korang sume tengok lah..best ada jugak character actor or actress yang mencuit hati korang semua...



Hehehee....mesti korang semua tergila-gila dengan main actor lelaki dalam drama ini iaitu "KIM HYUNG JOONG" hehehe...iyer lah sapa lah yg x tergila2 kan dia...kadang2 lelaki pun boleh tergila2 kan acor 2...Kalau ikutkan azie dia bukan lah handsome pun tapi dia begitu "CUTE" kalau dia senyum....azie suka tengok character dia berlakon dalam drama ii sentiasa cool ajer...Seperti lelaki yang tidak ada langsung perasaan...tapi dalam diam rupanya ada perasaan dengan girl yang ibunya sendiri pilih...Pada mulannya x mahu tapi lama kelamaan terus mengambil girl itu sebagai isterinya...

huhuhu..azie have to go now.....because i will late.....ok lah hopefully u all suka baca entry azie...
nanati kte jumpa lagi dengan update yg terbaru dari azie...
bye2 (^_^)

No comments: