Saturday, February 19, 2011

2
Moshi Moshi

Jom join bloglist tomato kering...





hehehe....mlm nie mmg aku suke sgt2 menaip..
actually blh aku jd expert dlm menaip nie
hahaha...

1st nk kena wat entri dulu...
jom kwn2 kte wat sama2...

1.buat satu entri tajuk "ceq nak join bloglist tomatokering".
:- aku nk join enrty nie coz aku nk tmbh3x kan lgi kenalan aku...

2. dalam entri tu letak lah banner header ceq tu ek . :)
:- hehehe Miss Axieana Yumi sdh ltk pun banner entry ini

3.kalau boleh kritik kritik la blog ni sikit ala-ala mentor gitu . hehe :P
:- *suke2 coz byk white space..hehehe
( dr td asik white space ajer....mentng2 study dlm design hahaha)

lgpun design die simple ajer..x lah terlalu serabut n x tersusun..

4.dah siap dah ? tinggalkan link korang kat komen entri ni ek . :)
:- sebentar yer Axieana yumi hrus menyiapkan entry nie dulu..jp lg i publish at ur comment

5tak dak had lagi setakat ni nak berapa . tengoklah ramai ke tak join . nanti ceq bagitahu bila tamat . :)
:- bek lah axieanan yumi menunggu yer..
hehehe

------------------------
alhmdulilah siap sudh....(^_^)

2 comments:

tomato said...

tengs yumi2 sebab join ! :D

Axieana Yumi Life said...

sama2 tomato...sy suke mamam tomato..hehehe
(^_^)