Friday, January 14, 2011

0
Moshi Moshi

JaNgAn InGat GirL TiDak BoLeh BuAt KerJA!!!



Geram Tahap Maksimum ( x lah grm mna pun hehehe)


Hari ini aku nk cite lah sikit..mmg aku geram sgt2 dgn salah satu company nie tp x yah lah aku nk gtau cmpany mna...bru2 nie aku g interview sbg web design msa interview 2 die gtau mmg perlukan staff sgt2...and then dorg gtau kt aku yg aku dpt keje 2...n akan call lah aku dlm minggu nie x sok lusa coz kena bncng dg big boss dulu...

aku pun yg si bidih nie pun tggu lah smpi lah dh nk msuk 2 minggu aku tggu..smpi lah la nie jgn kata kan call sms pun x ad..x inform pape pun...dh lah time interview ari 2 boleh lak die memperendh-rndh kan girl..
dorg ckp girl mcm nie x layak dpt job nie coz slalu sgt wat hal...mmg time 2 aku pns ajer...tp sbb interview punyer psl aku sabar lah....smpi lah thap yg agak melampau sgt...aku pun gtau lah kt boss 2 jgn lah ingt girl2 kt luar sana nk disamakan dgn aku...jgn igt aku nie x ley nk wat keje...kdg2 girl lbh bgs wat keje drpd lelaki...lelaki hnya tau mengarah ajer tau....

knp lah lelaki zaman skunk nie yer suke sgt nk memperndh-rndhkn girl...dorg igt dorg 2 bgs sgt ker....last minit, aku bru dpt tau bhwa cmpany 2 x bape nk consistent sgt....x pnh aku dgr lgi sorg boss blh lah wat byk keje dlm 1 msa....ad msa kt company production...pas2 lak ad compny contruction pas2 wat bisnes MLM......mmg dahsyat giler lah boss 2...ptt lah staff rmai yg lari...bkn slh staff slh boss yg x pndi nk amik ati staff...yg dorg tau hnya mrh2 ajer....

len x jgn pndi berjnji ajer tp x ditepati klu mcm nie lah cranyer mmg ptt lah staff rmai yg lari....

JANGAN INGAT GIRL X LEY WAT KEJE KDG2 GIRL LAGI BGS WAT KEJE DRPD LELAKI....


No comments: