Sunday, January 16, 2011

0
Moshi Moshi

Jalan Tak Tentu Hala







Hi semua...

heheh ari nie aku capek bangt si (hehe dh jd indon lak)
pg td aku and family g bangi tgk adik aku yg no 2 2...die suh b
elikan die buku and isi borang pinjman MARA skali...smasa pusing2 kt kwsn bangi smpi lah ke k ajang kteorg pusing tp buku yg dicari tidak dpt jgk akhir nyer prut aku pun dh mula berdondang syg bermakna msa utk mamam lah..heheh
pusing2 jumpa lah 1 restorn nie...
mula2 ku igt kan restoran melayu maybe mas
akan kampung or nasi cmpur skali msk rupa2 nyer makanan and masakan indonesia siap mk n bersila lgi..hehehe
nama restorannya Wong Solo halalan tahyyib
an...heheh sowie lah klu aku silap eja...
best jgk mamam kt situ hrga pun berpatutan tp kyg giler2 lah...kteorg amik mknan set Bandung.....mmg sdp n byk lak 2.
..
dlm set Bandung 2 ad nasi 1 bakul, tempe grg, ayam penye
t, ayam bakar, syur kankung dan mineral water.
tp byk lah jgk...
heheh
yang pling aku suke ayam grg and ayam bakar nie sdp sgt2....
len kali nk g mamam kt situ lgi lah...



Inilah santapan tgh hari kteorg 1 family


Nmpk 2 msg2 tgh kelaparan rebut lauk hehehe....

tgk lah adik aku nie die sorg ajer yg kbs ayam bakar nie



Biasalah org x pnh jumpa nasi dlm bakul....hahaha
Sdpnyer carrot susu nie..org len yg order aku dg n angah lak yg kena habiskan


nie lah minah yg order carrot susu tp aku n angah lak yg kena hbskan


time nie tgh kekenyangan sgt2...huhu



Pembantu2 indonesia yg bru si..hehee


Mau nasi lagi ngak...

.............................................................................

lps antar angah blik ke asrama lbh krg kul 5 lbh kteorg pun grk blik..pas2 singgh lah kjp kt sg buluh nk cri utk minum ptg.....pas2 kteorg pun smpi lah kt umah dlm kul 8 lbh cm 2....



tgk si kecik nie mamam punyer lah kuat...huhuhu lapar ker dik ooi




inilah santapan minum petang ku...mmg menyelerakan..hehe


No comments: