Sunday, April 19, 2009

2
Moshi Moshi

HaPpY BirThdAy...19 AprIl 1989

 photo Salam-1.png

Title: Happy BestDay Me


19 APRIL 1989
TODAY IS MY BIRTHDAY
20 YEAR OLD

Today is my birthday . Hari ini merupakan hari jadi Azie tetapi tak adalah semeriah seperti tahun-tahun yang lalu. Tapi Azie tak kisah pun yang penting Azie sambut birthday dengan family Azie. Seumur hidup Azie, Azie tak pernah minta hadiah cukup lah sekadar wish pun dah cukup bagi diri Azie. Hari jadi Azie pada kali ini adalah untuk menjadi seorg yang sukses dan berjaya dan cengkal untuk menghadapi segla rintangan dan dugaan yang mendatang. Itu lah apa yang Azie hajat kan


Ini lah dia kek hari jadi aku. Thank you my mom and my daddy sambut birthday Azie dengan meriah walaupun simple. Actually, ada lagi side meal tapi tak sempat nak ambil gambar semuanya tinggal pinggan kosong saja. hihihihi..Insha Allah next year Azie update birthday Azie siap ada side dish lagi.



Kek ini walaupun murah , sekali tengok decoration kek ini pun tak cantik tapi Azie tetap hargai kerana walaupun tak cantik tetapi bila dah makan memang sedap sangat-sangat. maklum la Azie kan suka coklat. Coklat sentiasa di hati Azie. Rugi lah sapa yang tak datang tadi.



2 comments:

Nazrul Azwan said...

Happy birthday azie..smoga suksess slalu..kuatkan smgat dlam mghadapi ujian hdup ni..kita xkan jmpa kejayaan selagi kita blom bertemu kegagalan.. :)

LoNeLy aRiEs GurLz said...

thank a lot nazrul...
kte pun hrp cm 2 jgk....